Smartare IT-lösningar för företag med 10-100 användare

Kundens egen IT-avdelning

En komplett IT-avdelning anpassad efter små och medelstora företags behov av moderna och smarta IT-lösningar.

I vår helhetslösning ingår hela kedjan från förstudier och implementation till drift och support. Vi hjälper kunden med alltifrån PC och Mac, server och nätverk, till olika typer av hostade lösningar och molntjänster. Som Kundens egen IT-avdelning stöttar vi självklart även i övriga typer av IT-frågor.

Få tillgång till

  • Kvalitativ och personlig support
  • Proaktiv och trygg IT-drift
  • En bred teknisk kompetens
  • Moderna och smarta IT-lösningar
  • Kompetenshöjande åtgärder och utbildning
  • Rådgivning och bollplank i alla typer av IT-frågor

Microsoft Gold Partner Small and Midmarket Cloud Solution

Så här funkar det

På samma sätt som om ni hade haft en egen intern IT-avdelning fungerar Atrox, fast bättre. Till oss vänder ni er för alla typer av IT-frågor, om ni behöver hjälp, behöver bolla, eller övrig typ av stöttning.

Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda expertkompetens inom respektive område, och tillräckligt små för att kunna ta ett personligt ansvar för alla våra kunders IT-miljöer. Vi är djupt engagerade i våra kunders verksamheter och har bra koll på vilken typ av IT-lösning som är rätt för just dig.

Den stora fördelen med att anlita Atrox IT-avdelning är att ni får tillgång till en komplett IT-avdelning med alla dess olika expertkompetenser, till en lägre kostnad än om ni skulle ha egen personal.

Helpdesk-teamet erbjuder en kvalitativ och personlig IT-support, och har bra koll på alla våra kunder och dess IT-miljöer. När du ringer in kommer de att veta vem du är.

Konsult-teamet levererar och rullar ut moderna och smarta IT-lösningar till våra kunder, samt ansvarar för den proaktiva IT-driften. För att användarna sedan ska kunna nyttja kraften i IT-lösningen läggs ett stort fokus på arbetssätt, produktivitetshöjande åtgärder samt utbildning.

Våra seniora rådgivare stöttar våra kunder med strategisk styrning, och fungerar som kundens närmaste rådgivare och bollplank (och hos vissa kunder som IT-chef). Vi ansvarar för att IT-miljön ska vara relevant, att vi håller budget, samt att vi sköter vårt åtagande i sin helhet. Vi stöttar även kunden i dialogen med andra leverantörer.

Genom att kombinera ett kompetent team, med moderna IT-lösningar och trygga serviceavtal, skapar vi de bästa förutsättningarna för en fungerande och säker IT-miljö.

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 - fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner