Kundens egen IT-avdelning
Logga in på webbmail via Office 365 portal eller Hosted Exchange
Kontakta helpdesk@atrox.se eller sök i Supportportalen

Kundens egen IT-avdelning

Atrox erbjuder en komplett IT-avdelning anpassad efter små och medelstora företags behov av moderna och smarta IT-lösningar.

I vår helhetslösning ingår hela kedjan från förstudier och implementation till drift och support. Vi hjälper kunden med alltifrån PC och Mac, server och nätverk, till olika typer av hostade lösningar och molntjänster (Office 365). Som Kundens egen IT-avdelning stöttar vi självklart även i övriga typer av IT-frågor.

Behovsanalys & planering
IT-lösningar & Infrastruktur
IT-Support
Drift & underhåll
Strategisk styrning av IT-miljö
Rådgivning / Försäljning av hård- och mjukvara

 

Tryggt, säkert, inga avbrott och tillgång till tekniker som alltid är tillgängliga

Atrox erbjuder en trygg, säker IT-miljö och en snabb support. Vår organisation är speciellt anpassad för små och medelstora företag som är i behov av en modern, fungerande IT-miljö med en hög tillgänglighet.

Drift & Support >>

Flytt till molnet eller lokal IT-drift?

Oavsett om du väljer att flytta hela eller delar av din IT-miljö ut i molnet eller ej så kan vi stötta dig i valet. Dock så kommer både stora och små företag så småningom inse att en övergång till molntjänster för med sig många fördelar såsom ökade kostnadsbesparingar sant en ökad produktivitet och effektivitet. Du kan också förvänta dig tillgång till mer lagringsutrymme, ökad skalbarhet, enklare administration, minskade personalkostnader samt minskade driftskostnader då du slipper betala för hårdvara, kyla, el och underhåll. 

Office 365 – Ditt Office i molnet >>

Hur nutidssäkrad är din IT-miljö?

Gör nutidstestet

Kontakta oss på Atrox

Kontakta oss för allmänna frågor och rådgivning. Som kundens egen IT-avdelning hjälper vi dig med alltifrån strategiska IT-frågor till löpande drift och support.

Kontakta oss >>


Skriv utOffertförfrågan