Office 365 - Aktuella utbildningar

UTBILDNING 2017
Office 365 - Ditt Office i molnet

Lär dig det nya arbetssättet och nyttja kraften i Office 365.

Med Office 365 kan du samarbeta och kommunicera med dina kollegor oavsett var någonstans du befinner dig, på valfri enhet. Lär dig att nyttja de nya funktionerna i Office 365, samt de nyligen släppta Office 2016-apparna på ett smart sätt, och bli mer produktiva och kommunikativa i er molnlösning.

Atrox erbjuder enkla och snabba utbildningar i Office 365, både för dig som är ny i tjänsten och för dig som är redo att ta nästa steg. Atrox är Microsoft Gold Partner inom Cloud, och våra lärare är MCSA-certifierade inom Office 365.

Young developers working in their start-up home office. They are brainstorming, woman taking notes. Overhead view. Location is released.
Vi jobbar i små grupper och tar in max 10 deltagare per kurstillfälle. Målet med alla våra utbildningar är att samtliga deltagare ska få bra grundkunskaper i tjänsten som helhet, och bli mer produktiva i Office 365.


Office 365 Introduktionskurs

Office 365 Introduktionskurs ger dig som användare bra grundkunskaper i tjänsten som helhet. Utbildningen är 3 timmar lång och rekommenderas för samtliga Office 365-användare.

Mer info / Boka ➞


Samarbeta i Office 365, med fokus på SharePoint

Samarbeta i Office 365 går igenom hur du kan nyttja SharePoint Online, Groups och Teams som företagets gemensamma ytor för samarbete, kommunikation och fildelning. Du får lära dig de grundläggande fundamenten såsom användningsområden, struktur, navigation, sök, samarbetsytor och fildelning. Ett stort fokus läggs på hur du smidigt ska kunna arbeta med och dela dokument från webbläsare, Officepaket och applikationer i mobilen.

Utbildningen är 3 timmar lång och rekommenderas för alla företag och slutanvändare som har behov av att samarbeta kring dokument och övrig informationsdelning.

Mer info / Boka ➞


Jobba effektivare i Office 2016

Jobba effektivare i Office 2016 ger dig som användare en snabbgenomgång på nyheter i Office 2016 samt konkreta och enkla tips på hur du kan nyttja Word, Excel, PowerPoint och Outlook smartare. Utbildningen är heldag och rekommenderas för samtliga Office 2016 användare.

Mer info / Boka ➞


SharePoint Online Administration

SharePoint Online Administration ger dig som användare fördjupade kunskaper i SharePoint Online. Både då det kommer till struktur, användarvänlighet och innehåll. Utbildningen är en heldag och rekommenderas för företagets utsedda (verksamhetskunniga) Office 365 Champions.

Mer info / Boka ➞

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 - fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner