Office 365 - Aktuella utbildningar

UTBILDNING 2017
Office 365 - Ditt Office i molnet

Lär dig det nya arbetssättet och nyttja kraften i Office 365.

Med Office 365 kan du samarbeta och kommunicera med dina kollegor oavsett var någonstans du befinner dig, på valfri enhet. Lär dig att nyttja de nya funktionerna i Office 365, samt de nyligen släppta Office 2016-apparna på ett smart sätt, och bli mer produktiva och kommunikativa i er molnlösning.

Atrox erbjuder enkla och snabba utbildningar i Office 365, både för dig som är ny i tjänsten och för dig som är redo att ta nästa steg. Atrox är Microsoft Gold Partner inom Cloud, och våra lärare är MCSA-certifierade inom Office 365.

Vi jobbar i små grupper och tar in max 10 deltagare per kurstillfälle. Målet med alla våra utbildningar är att samtliga deltagare ska få bra grundkunskaper i tjänsten som helhet, och bli mer produktiva i Office 365.


Office 365 Introduktionskurs

Office 365 Introduktionskurs ger dig som användare bra grundkunskaper i tjänsten som helhet. Utbildningen är 3 timmar lång och rekommenderas för samtliga Office 365-användare.

Mer info / Boka ➞


Office 365 Fortsättningskurs, med fokus på SharePoint

Office 365 Fortsättningskurs ger dig som användare ytterligare kunskaper i Office 365 med fokus på SharePoint Online och Office 365 Groups. Utbildningen är 3 timmar lång och rekommenderas för samtliga slutanvändare som använder eller kommer att använda SharePoint Online.

Mer info / Boka ➞


utbildning-office-grundkurs-banner

Office 2016 Grundkurs

Office 2016 grundkurs ger dig som användare grundläggande kunskaper i Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Utbildningen är heldag och rekommenderas för dig som är ny i Office 2016, men även för dig som jobbat ett tag i systemet och som vill lära dig att jobba ännu mer effektivt och smartare.

Mer info / Boka ➞


SharePoint Online Administration

SharePoint Online Administration ger dig som användare fördjupade kunskaper i SharePoint Online. Både då det kommer till struktur, användarvänlighet och innehåll. Utbildningen är en heldag och rekommenderas för företagets utsedda (verksamhetskunniga) Office 365 Champions.

Mer info / Boka ➞

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 - fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner