Bizkit Havas Media Group väljer Atrox för snabbhet och smidighet

Bizkit Havas
Bransch: Reklam, PR, Mediebyrå
Användare: 69

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med 69 anställda, bolaget ägs av de svenska grundarna tillsammans med den internationella mediekoncernen Havas.

”En bra grej med att gå från en stor koncern med centralstyrd IT-lösning till en extern leverantör, var möjligheten att få en ordentlig behovsanalys utförd. Det gjorde att vi specifikt kunde anpassa lösningen efter det som passar vårt sätt att jobba” berättar Anna Lumholdt, ekonomiansvarig på Bizkit. Samtidigt nämner hon hur beroende Bizkits dagliga verksamhet är av fungerande IT; ”utan den skulle kontoret stå still, ingen skulle kunna jobba.”

Bizkit har haft Atrox som IT-partner och IT- support sedan 2009. Anna som upplevde den tidigare IT- leverantören som mossig – ”de hade ingen koll på vem jag var när jag ringde, och ingen verkade ha mandat att fatta några beslut” – uppskattar den personliga kontakten och de korta beslutsvägarna som råder på Atrox.

”Jag vet att om jag ringer Johan, som är min kontakt på Atrox så vet han på en gång vem jag är. Han har dessutom full koll på vår IT-lösning. När vi till exempel ska anställa fler ringer jag bara och berättar hur många datorer vi behöver så fixar Atrox resten.”

Bizkit ser också positivt på det proaktiva arbetet.

”Det märks att Atrox hänger med i utvecklingen. De kommer ofta med bra förslag på vad de tycker att vi borde göra för att förbättra eller uppdatera vår IT-miljö, det uppskattas!”

anna_lumholdt_small

“När jag ringer min kontakt på Atrox har de full koll på vår IT-lösning. När vi t.ex. ska nyanställa ringer jag och berättar hur många som ska börja så fixar Atrox resten”

Anna Lumholdt, Ekonomichef

Bizkit Havas

 

Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner