Entreprenöriell Account Manager IT sökes

Atrox söker en entreprenöriell och lösningsorienterad Account Manager IT, med en gedigen erfarenhet inom IT-branschen.

Bli en del av vår startup tillsammans med Telia

Nu tar vi nästa spännande steg på vår resa, och i och med samgåendet med Telia så söker vi fler kompetenta kollegor.

Som en av branschens uppstickare inom kombinationen IT, Telefoni och Kommunikation, och ambitioner om att växa stort, så söker vi fler kompetenta och ambitiösa medarbetare. Vi söker alla typer av roller från IT-tekniker och seniora IT-konsulter till Account Manager IT’s / Trusted Advisors.

Vad ingår i arbetsuppgifterna?

I rollen som Account Manager IT ingår alltifrån att driva utvecklingen hos befintliga kunder, till att driva in nya kunder. Vi förutsätter att du redan har ett bra kontaktnät i branschen och är väl insatt i branschtrender och vad som händer på marknaden.

A och O i detta arbete är att ha förmågan att sätta sig in i och förstå kundens verksamhet och affär. I din roll ingår att leda och styra kunden i rätt riktning, samt bidra till att kunden har de rätta lösningarna på plats, i rätt tidpunkt, till rätt kostnad.

Som kundens närmaste kontaktperson och rådgivare har du även en naturlig roll som Trusted Advisor, och det är till dig som kunden kommer med alla typer av IT-frågor (även de som ej berör Atrox specifika leverans). Du kommer primärt att jobba med lösningsorienterad försäljning och det är viktigt att du har förmågan att kunna lyssna in kunden, samt har bra branschkoll på olika typer av lösningar och möjligheter.

I dagsläget nyttjar vi vår webb som primär försäljningskanal, och framöver kommer vi även att jobba tight med Telias befintliga säljkår i arbetet med att få in nya kunder. Till din hjälp kommer du att ha processer och metoder för bl.a. rutinmässiga servicekontroller och compliance checks som utgör ett bra underlag till vad kunderna behöver. Vi behov får du även självklart hjälp med presale av våra kompetenta tekniker, och för att lyckas bra med detta är du en naturlig ledare som kan motivera och leda teamet till att få fram de absolut bästa lösningarna till våra kunder.

Vem är du?

Som person är entreprenöriellt lagd, har lätt för att förstå våra kunders behov, och har ett brinnande intresse för modern teknik. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa, och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar.

Personliga egenskaper

 • Du är entreprenöriell och lösningsorienterad.
 • Du har lätt för att hålla långsiktiga relationer.
 • Du är engagerad och har ett eget inre driv.
 • Du är en problemlösare som gillar att hjälpa.
 • Du är pålitlig och ansvarstagande.
 • Du innehar ledaregenskaper och klarar av att styra såväl kunden som intern personal.
 • Du har ett brinnande intresse för teknik och är nyfiken på att lära sig nya saker.

Kvalifikationer

 • Du har teknisk bakgrund och förmågan att förstå kundens behov då det kommer till IT-lösningar.
 • En stor fördel är om du tidigare drivit en egen verksamhet.
 • Gedigen erfarenhet inom lösningsförsäljning och kundansvar.
 • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vilka är vi?

Atrox är ett nytänkande och framåtsträvande IT-företag med kundens verksamhet i fokus. Idag är vi 12 medarbetare och tillsammans servar vi ett 70-tal kunder med 10–100 användare där vi har helhetsansvaret för IT-miljön. Primärt handlar det om IT-tjänster som infrastruktur, datorer, nätverk, molnlösningar, drift och support.

Vi ansvarar för att kunden har de rätta verktygen och tillgång till den bästa supporten för att kunna driva sin verksamhet på ett effektivt, smart och säkert sätt.

Produktivitet och modern teknik

Att få användarna produktiva i sina IT-verktyg är en tydlig del av Atrox vision. Därför valde vi i ett tidigt skede att satsa på Office 365. Här är vi idag en av de vassaste MSP leverantörerna inom vårt segment och målgrupp.

Att ha koll på nyheter i branschen är en självklarhet för oss. Events som Microsoft Partner Days blir därför en naturlig del för att hämta inspiration och ny kunskap. Vi uppmuntrar och stöttar även samtliga av våra konsulter och säljare att certifiera sig inom Office 365 och andra relevanta produkter och tjänster.

Personlig utveckling och kul på jobbet

Friska och glada medarbetare är viktigt. Därför satsar vi på en trygg och kreativ arbetsmiljö där alla får möjlighet att synas, höras och märkas. Vi ser alla individernas potential och jobbar med personlig utveckling och löpande coaching av alla medarbetare.

Laget går före jaget och vi gör också mycket kul saker tillsammans. Spelar pingis, tar en fredags AW eller åker på konferens.

Om de flesta av punkterna stämmer in på dig pratar vi gärna vidare

Vi erbjuder en utvecklade och spännande karriär i ett nytänkande och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla. Berätta om din utbildning, vad du arbetat med tidigare och dina mål för framtiden.

johan-circle
johan.wiman@atrox.se
Telefon direkt: 08-51 80 41 04

 

Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner