Infrastruktur - Nätverk

Nätverket är grundbulten i företagets kommunikation

Datornätverket är ryggraden i dagens IT-samhälle där nätverken kräver drift och underhåll för att fungera. Nätverken används för att vi ska kunna kommunicera i den klassiska IT-miljön (servers och datorer etc.) på ett säkert sätt, men används även för andra tjänster såsom IP-telefoni och andra multimediala tjänster.

Som nätverksspecialister erbjuder vi tjänster för design och administration, samt drift och support på stora som små datornätverk med tillhörande nättjänster. Vi hjälper er att planera och bygga upp komplexa datornätverk med en hög säkerhet och prestanda. Därefter erbjuder vi efterföljande support och underhåll samt övervakning av ditt nätverk. För felsökning använder vi oss av vedertagna metoder samt relevanta felsöknings- och monitoreringsverktyg.

Centralt uppstyrd infrastruktur

Det spelar ingen roll om du sitter i Sverige, Spanien eller i USA. Vi kopplar ihop nätverket globalt och alla användare loggar in mot en gemensam server. För dig ska det vara samma sak att kliva in på kontoret, oavsett om du är i Sverige eller i USA.

Nätverksdesign-Atrox-Demo 2

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner