Videokonferens - Huddlewall

Kreativa möten med Huddlewall och videokonferens

Vi rör oss framåt, bort från traditionella mötesytor. Arbetsmiljön har förändrats från slutna rum till öppna ytor till Huddle Spaces. Ett nytt sätt att samarbeta växer fram. Genom att anpassa sig till framtidens arbetssätt och teknik, har arbetsytorna blivit mer flexibla än någonsin och bara några klick bort har du hela världen i din hand.

Var produktiv och kreativ tillsammans med andra genom att koppla er samman över gränser och komma varandra närmare. Delta i möten, dela innehåll och arbeta med idéskapande i realtid, samtidigt som du kan möta människor från hela världen, i en enda delad mötesplats. Produktivt arbete är enkelt arbete. Börja din resa mot framtiden idag med Huddlewall.

Huddlewall700

Huddlewall är en kreativ multifunktionell enhets lösning, skapad speciellt för att förenkla kommunikation och samarbete mellan kollegor, kontor och andra relaterade platser genom att skapa en ny arbetsyta. Huddlewalls huvudsyfte är att skapa möjligheter att koppla samman, dela och idéskapa på ett enkelt och logiskt sätt. Kärnan i lösningen är den Interaktiva skrivtavlan, IWB, från RICOH. Runt denna kärna är funktioner för video och sammankoppling adderade för att göra den till en komplett lösning för samarbete. Genom att teamarbete förstärks och förenklas kommer det skapas mer utrymme för kommunikation, förståelse och för nya idéer att utvecklas.

Huddlewall är designad för att integrera tekniken inuti enheten och uppmanar till en sladdlös miljö. Huvudsyftet är att användandet blir mycket enkelt, och med hand och penna har man full kontroll och kan fokusera på samarbete och interaktivitet. Med trådlös bildanslutning minskas visuellt kablage, både när den används och när den är i standbyläge. Med en ren, skandinavisk design och flera valmöjligheter i färg och material passar den in i alla typer av ytor. Denna multifunktionella lösning med är designad för informella nutida mötesytor och passar i både öppna aktivitetsbaserade kontor samt i mindre och större Huddle rooms. Huddlewall hjälper till att spara tid genom att göra arbete och samarbete roligare, mer kostnadseffektivt, produktivt och tillgängligt för användarna.

Lösningen fungerar perfekt med Office 365 Skype för företag >>

Modeller och storlekar

Huddlewall DDHW6500X

Huddlewall 6500Xs kärna är Ricohs Interaktiva whiteboard D6500, en kraftfull 65” touchskärm samt en HD-kamera med 90 graders betraktningsvinkel. Kabelansluten samt möjlighet till trådlös presentation. Lämpad för det mindre och mellanstora rummet eller för en kreativ öppen yta.

Storlek IWB: 65”
Mått monterad: 2000 x 2140 x 286 mm
Material: Lackad MDF, melamin, laminat, lackad metall
Förpackning: 1200 x 800 x 600 mm
Vikt inkl. pack: 115 kg
Fästpunkter mot vägg: 12

Huddlewall DDHW8400X

Huddlewall 8400Xs kärna är Ricohs Interaktiva whiteboard D8400, en imponerande 84” touchskärm samt en 4K-kamera med hela 180 graders betraktningsvinkel via tre kombinerade linser. Kabelansluten samt möjlighet till trådlös presentation. Lämpad för rum från mellanstorlek upp till styrelserum, större öppna ytor i till exempel aktivitetsbaserade kontor.

Storlek IWB: 84”
Mått monterad: 2500 x 2395 x 297 mm
Material: Lackad MDF, melamin, laminat, lackad metall
Förpackning: 1200 x 800 x 600 mm
Vikt inkl. pack: 130 kg
Fästpunkter mot vägg: 12

Kontakta oss för en demovisning av Huddlewall. Vi har utrustningen på plats på vårt kontor, Stockholm, Medborgarplatsen.

Boka en fri konsultation
Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner