Infrastruktur - WiFi som tjänst

WiFi som tjänst för företag

Atrox WiFi som tjänst erbjuder ett snabbt, molnbaserat WiFi för företag, med en bred täckningsgrad och hög tillförlitlighet.

WiFi som tjänst innebär att Atrox levererar det lokala trådlösa nätverket som en tjänst där allt från hårdvara och licenser till drift och underhåll ingår. Vi garanterar att det lokala trådlösa nätverket fungerar optimalt, och att ni ska få snabb support via vår Helpdesk. Med Atrox WiFi som tjänst får du en tillförlitlig och skalbar lösning att växa i, och det är enkelt att bygga ut det trådlösa nätverket med fler accesspunkter och platser.

Fördelar WiFi som tjänst

  • Snabbt
  • Molnbaserat
  • Hög täckningsgrad
  • Hög tillförlitlighet
  • Flexibelt och skalbart

Så här fungerar det

En molnbaserad controller styr alla accesspunkter, oavsett var dessa är placerade. Om du snabbt vill få ut en accesspunkt till en ny plats (t.ex. en pop up store) så konfigurerar vi upp denna enkelt och snabbt åt er. Allt du behöver göra är att kontakta oss för att beställa en ny accesspunkt.

Wifi-som-tjänst

Prestanda och täckningsgrad

WiFi som tjänst baseras på Ruckus hårdvara och BeamFlex teknologin för bästa möjliga täckningsgrad. Ruckus Wireless levererar innovativa lösningar till de mest kritiska frågorna för dagens trådlösa nätverk.

Ruckus hårdvara, mjukvara och tjänster hjälper företag och transportörer att öka utbudet och tillförlitligheten i sina Wi-Fi-nätverk, minskar kostnaderna för utbyggnaden, och säkerställer en jämn prestanda även i de mest krävande miljöer.

BeamFlex

 

Bindningstid för WiFi som tjänst är tjugofyra (24) månader.

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner