Junior IT-konsult inom datorer och nätverk sökes

Vi söker dig som är nyexaminerad inom området datorer & nätverk och söker ditt första jobb, alternativt har du införskaffat dina IT-kunskaper i ett första jobb och är intresserad av att gå vidare i din karriär.

Vi erbjuder en utmanande och varierande tjänst där du får du möjlighet att jobba med flera olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Arbetsuppgifterna består primärt av first line support inom tjänster såsom Office 365, MS Office, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup, Active Directory och Mac. Arbetet sker initialt remote från Atrox kontor, och du kommer att arbeta tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team.

Vi erbjuder en utvecklade och spännande karriär i ett nytänkande och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla.

Vem är du?

Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa, och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar.

Personliga egenskaper

  • Du gillar att träffa nya människor och är social med kunder.
  • Du är engagerad och har ett eget inre driv.
  • Du är pålitlig och ansvarstagande.
  • Du har ett brinnande intresse för teknik och är nyfiken på att lära sig nya saker.

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning inom datorteknik, datornätverk, kommunikation, säkerhet eller motsvarande kunskap från yrkeslivet.
  • Du har  goda grundkunskaper inom datorer, nätverk, kommunikation, MS Office, Office 365 och säkerhet.
  • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Karriärsmöjligheter

Då du har fått bredden och har koll på det bästa inom det mesta finns möjlighet att specialisera sig inom ett område. Det kan till exempel vara nätverk, WiFi, säkerhet eller Office 365. Detta gör det möjligt att eventuellt kunna ta steget över till projekt- och utvecklingsteamet som arbetar med alltifrån förstudier och lösningsförslag till implementation och driftsättning av nya IT-lösningar.

Om de flesta av punkterna stämmer in på dig pratar vi gärna vidare

Vi erbjuder en utvecklade och spännande karriär i ett nytänkande och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla. Berätta om din utbildning, vad du arbetat med tidigare och dina mål för framtiden.

Ansök här ➞

 

Vilka är vi?

Atrox är ett nytänkande och framåtsträvande IT-företag med kundens verksamhet i fokus. Idag är vi 13 medarbetare och tillsammans servar vi ett 70-tal kunder med 10–100 anställda där vi har helhetsansvaret för IT-miljön. Primärt handlar det om IT-tjänster som infrastruktur, datorer, nätverk, molnlösningar, drift och support.

Vi ansvarar för att kunden har de rätta verktygen och tillgång till den bästa supporten för att kunna driva sin verksamhet på ett effektivt, smart och säkert sätt.

Produktivitet och modern teknik

Att få användarna produktiva i sina IT-verktyg är en tydlig del av Atrox vision. Därför valde vi i ett tidigt skede att satsa på Office 365. Här är vi idag en av de vassaste MSP leverantörerna inom vårt segment och målgrupp.

Att ha koll på nyheter i branschen är en självklarhet för oss. Events som Microsoft Tech Days blir därför en naturlig del för att hämta inspiration och ny kunskap. Vi uppmuntrar och stöttar även samtliga av våra konsulter att certifiera sig inom Office 365 och andra relevanta produkter och tjänster.

Personlig utveckling och kul på jobbet

Friska och glada medarbetare är viktigt. Därför har vi en nedkortad arbetstid till 7.5 timmar. Vi erbjuder träningsbidrag och möjlighet att träna på lunchen en gång i veckan. Vi jobbar även med personlig utveckling och löpande coaching av alla medarbetare.

Laget går före jaget och vi gör också mycket kul saker tillsammans. Spelar pingis, tar en fredags AW eller åker på konferens.

Ansök här ➞

 

johan-circle
johan.wiman@atrox.se
Telefon direkt: 08-51 80 41 04

 


Microsoft Gold Partner Small and Midmarket Cloud Solution

Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner