När allt är uppkopplat är allting möjligt

Möjligheterna online förändrar våra liv. Våra bilar, våra hem och städerna vi lever i blir online. Och ju mer vi kopplar upp, desto mer behöver vi ansluta.

Och det är här som Telia kommer in i bilden. Telia är ryggraden på internet – och mycket mer. Telia kopplar upp dig och resten av världen till molnet, och gör det med den säkerhet och prestanda som vi alla behöver.

IT, Telefoni & Kommunikation hör ihop

I och med samgåendet mellan Atrox och Telia som skedde den 2 maj 2018 är vår gemensamma ambition att bli en heltäckande leverantör och “Trusted advisor” inom kombinationen IT, Telefoni och Kommunikation (Internet etc.). Nedan kommer en liten teaser och kortfattad info om tjänster från Telia som vi tror kommer att passa bra in på vårt segment små och medelstora företag.

Telias #1 Internet Backbone

Det handlar om anslutning, och mycket av det. Det innebär att ha ett mycket stort nätverk med en stor geografisk räckvidd, mycket bandbredd och en direkt väg till så många slutanvändare som möjligt.

  • God uptime med en redundant ringstruktur
  • God geografisk spridning med noder över hela världen
  • Private peering (Direktuppkoppling till internetoperatörer över hela världen)
  • Den enda europeiska Tier1 operatören (snabbare vägval över internet)

Telia Touchpoint

Mobiltelefoni med mobilväxel.

Telia Touchpoint fungerar på liknande sätt som övriga mobilväxlar på marknaden, med den skillnad att täckningsgraden ute i landet med all säkerhet är bra. Det blir också en fördel för våra kunder att ha en och samma leverantör av IT och Telefoni med möjlighet att köpa lurarna av oss, samt att  få dessa förinstallerade med alla nödvändiga IT-appar (exempelvis Office 365).

Telia DataNet

Nätverket för geografiskt spridda kontor.

Telia DataNet hjälper företag att länka samman sina olika kontor, på olika platser, med ett säkert och snabbt nätverk för data och telefoni. Man delar enkelt sin gemensamma data, sin gemensamma internetanslutning och sina gemensamma affärssystem. Vi installerar allt och ger löpande support. Det spelar ingen roll hur små eller stora ni är, vi ger er en fullständig lösning i rätt skala för era behov.

Möjligheter med Atrox + Telia

Med Atrox som IT-leverantör får du även tillgång till de möjligheter som Telia ger inom IT, Telefoni och Kommunikation. Kontakta Fredrik Nyberg på Atrox för att få hjälp med att se över din helhetslösning.

/Atrox

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation

Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 – fredrik.nyberg@atrox.se

 

Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner