Office 365 - Ditt Office i molnet

Office 365 - Ditt Office i molnet

Office 365 erbjuder en komplett helhetslösning för e-post, fildelning, samarbete och kommunikation.

Med Atrox färdigpaketerade helhetslösningar och ett smart koncept för flytt, migrering och införande är du snabbt på banan i Office 365. Våra paket inkluderar hela projektet från flytt av e-post, installation och konfiguration av Officepaket, till införande och utbildning.

Migrera till Office 365

Med Atrox färdigpaketerade helhetslösningar och ett smart koncept för flytt och införande är du snabbt på banan i Office 365.

 • Migrering till Office 365
 • Flytt av e-post.
 • Installation av Officepaketet.
 • Konfiguration av Outlook (dator och mobil)
 • Konfiguration av OneDrive appen

Office 365-paket ➞


Samarbeta i Office 365

Färdigpaketerade helhetslösningar och ett helt nytt koncept för samarbete och kommunikation i nya SharePoint och Microsoft Teams.

 • Migrering till SharePoint
 • Intranät i SharePoint
 • Gruppwebbplatser & Teams
 • Migrering av filer

SharePoint-paket ➞

 

Migrera till Microsoft 365

Flytta ditt Windows, ditt Office, ditt AD (Active Directory) och övrig säkerhetshantering till Microsoft 365, och gå över till ett fullt ut molnbaserad tjänst.

 • Office 365
 • Windows 10 som tjänst
 • Kontohantering & säkerhet

Microsoft 365-paket ➞

 

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se

Office 365 från Atrox

Atrox erbjuder kompletta helhetslösningar för Office 365 inklusive e-post, fildelning, samarbete, kommunikation och utbildning.

Flytta till Office 365

E-post, kalender och kontakter

Exchange Online erbjuder en säker, tillgänglig och integrerad lösning för e-post, kalender och kontakter. Atrox hjälper er med att sätta upp konton i Office 365, samt att flytta över e-posten från nuvarande lösning.

Flytt av E-post

Kom igång med Skype för företag

Skype för företag ger en konsekvent upplevelse med en klient för närvaro, snabbmeddelanden, röst, video och en bra mötesupplevelse. Atrox hjälper er med att sätta upp konton i Office 365, samt att komma igång med Skype.

Skype för företag

Kom igång med OneDrive för företag

OneDrive för företag är en integrerad del av Office 365 och tillhandahåller utrymme i molnet där du kan lagra och dela dina arbetsfiler. Atrox hjälper er med att sätta upp konton i Office 365, samt att komma igång med fildelning.

OneDrive för företag

Officepaketet från Office 365

Med Microsoft Office via Office 365 kan du jobba både online och offline med dina Officedokument, och du slipper problematiken med olika versioner av Office internt. Atrox hjälper till med installation och konfiguration av Office.

Officepaketet

Kom igång med SharePoint Online

Lagra och dela företagets gemensamma dokument i SharePoint Online. SharePoint är tänkt att användas som företagets gemensamma fildelningsyta och Intranät. I våra färdigpaketerade lösningar för SharePoint Online ingår hela projektet från implementation och flytt av filer till installation och införande.

SharePoint Online

Kom igång med Office 365 Groups

Office 365 Groups erbjuder en enkel och smidig samarbetsform för adhoc sammansatta team som önskar kunna samarbeta kring e-post, filer, kalender och anteckningar. Att komma igång med Office 365 Groups är enkelt, och inga kostsamma IT-projekt krävs.

Office 365 Groups

Kom igång med Yammer Social Network

Yammer Enterprise Social är ett socialt nätverk för företag. Här kan ni kommunicera och dela information med era kollegor oavsett var ni befinner er runtom i världen. Vi hjälper er med införandet och konsten att komma igång med en bra och relevant kommunikation.

Yammer Social

Aktuella utbildningar i Office 365

Lär dig det nya arbetssättet och nyttja kraften i Office 365. Atrox erbjuder enkla och snabba utbildningar både för slutanvändare och administratörer.

Aktuella utbildningar

Jämför olika abonnemang för Office 365 för företag

Det finns ett Office 365-abonnemang som passar ditt företag oavsett organisationens storlek och behov. Du kan jämföra de vanligaste alternativen här.

Jämför abonnemang

Prova på Office 365 gratis i 30 dagar

Har du ej Office 365 idag? Prova på Office 365 gratis i 30 dagar och utvärdera fullversionen av tjänsten (Enterprise E5, 25 konton) i lugn och ro.

Prova på Office 365 gratis

Saknar du en Office 365 Partner of Record?

Lägg till Atrox som Office 365 partner of record. Vi är certifierade Microsoft Silver Partner samt CSP (Cloud Service Provider), och vi kan ge er råd och tips på hur du på bästa sätt kan nyttja tjänsten.

Lägg till Atrox som partner
Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner