Office 365 - SharePoint online

Samarbeta i Office 365/SharePoint

Dela och hantera innehåll, kunskap och program för bättre teamwork, informationssökning och ett smidigt samarbete inom hela organisationen.

Med Atrox färdigpaketerade helhetslösningar och ett helt nytt koncept för samarbete och kommunikation är du snabbt på banan i nya SharePoint.

Kommunicera med hela organisationen (Intranät)

Med SharePoint Kommunikationswebbplats kan du kommunicera och tillgängliggöra information för hela organisationen. Här lägger du t.ex. upp nyheter, gemensamma aktiviteter, dokument och övrig information som kan vara av intresse för hela organisationen. Samtlig information är sökbar via SharePoint Sök.

Demo kommunikationswebbplats 6

Demo kommunikationswebbplats 4

Ovan exempel visar en Office 365 SharePoint Kommunikationswebbplats.

Samarbeta i team

Med SharePoint Gruppwebbplats kan du och ditt team samarbeta kring dokument, dela anteckningar och lägga upp nyheter och statusuppdateringar. Det är enkelt för projektledaren att själv skapa en Gruppwebbplats och bjuda in medlemmar utan att behöva kontakta IT-avdelningen. Samtidigt som du skapat en Gruppwebbplats så har Office 365 skapat en Office 365 grupp i bakgrunden. Denna grupp har i sin tur skapat en gemensam e-post och en gemensam kalender för teamet som du kan nå via din Outlook. Om du önskar att komma åt teamets dokument även då du är offline så finns möjlighet att synka ner teamets gemensamma dokumentbibliotek lokalt på din dator.

Som en adon till detta finns möjlighet att nyttja Planner för hantering av teamets projekt-tasks och eller Office 365 Teams för att få tillgång till chat-funktionalitet (liknande Slack).

Demo Gruppwebbplats 7

Ovan exempel visar en Office 365 SharePoint Gruppwebbplats.

Samarbeta kring dokument

Samarbeta kring dokument i SharePoint Gruppwebbplats. Det är enkelt och smidigt att skapa filer, mappar samt att ladda upp kompletta mappstrukturer från filserver eller din lokala dator.

Demo Gruppwebbplats Dokumentbibliotek3x

Ovan exempel visar ett dokumentbibliotek i SharePoint Gruppwebbplats.

SharePoint från Atrox – Paketlösningar

Färdigpaketerade helhetslösningar och ett helt nytt koncept för samarbete och kommunikation i nya SharePoint. Våra paket inkluderar hela projektet från uppsättning av Intranät, Gruppwebbplatser och Yammer Social till filflytt och utbildning.

SharePoint från AtroxPaket APaket BPaket CPaket D
Antal användare204060100
Kostnad per företag40 000 kr60 000 kr80 000 kr120 000 kr
Intranät inkl. branding, sidor, nyheter & kalender
Gruppwebbplatser
Yammer Social Network
Rättigheter och behörigheter
Filflytt
Halvdagsutbildning - Samarbeta i Office 365, SharePoint4 användare8 användare16 användare24 användare
E-learning - Samarbeta i Office 365, SharePoint20 användare40 användare60 användare100 användare
Genomgång av SharePoint med personalen

 

För mer info och frågor

Atrox är Microsoft Guld Partner inom Cloud och kan hjälpa dig med att anpassa SharePoint Online utefter din organisations unika behov. Utöver specialistkompetens inom Office 365 erbjuder vi efterföljande drift och support i form av en komplett IT-avdelning som kan hantera samtliga av dina IT-frågor.

För ytterligare frågor och rådgivning kring detta vänligen kontakta Fredrik Nyberg, 08-51 80 41 02, fredrik.nyberg@atrox.se.

Microsoft Gold Partner Small and Midmarket Cloud Solution

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 - fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner