Office 365 - Aktuella utbildningar

UTBILDNING 2018
Utbildningar i Office 365

Atrox erbjuder smarta och tidseffektiva utbildningar inom Office 365, både för dig som är ny i tjänsten och för dig som är redo att ta nästa steg.

Med Office 365 kan du samarbeta och kommunicera med dina kollegor oavsett var någonstans du befinner dig, på valfri enhet. Lär dig att nyttja de nya funktionerna i Office 365, samt de nyligen släppta Office 2016-apparna på ett smart sätt, och bli mer produktiva och kommunikativa i er molnlösning.

Young people discussing projects and ideas sitting around table with laptop. Group of young colleagues having a meeting at office.

Vi jobbar i små grupper och tar in max 10 deltagare per kurstillfälle. Målet med alla våra utbildningar är att samtliga deltagare ska få bra grundkunskaper i tjänsten som helhet, och bli mer produktiva i Office 365.


Office 365 Introduktionskurs

Office 365 Introduktionskurs ger dig som användare bra grundkunskaper i tjänsten som helhet.

På kursen går vi igenom hur du hanterar och nyttjar de vanligaste tjänsterna i Office 365-portalen såsom E-post, Kalender, Personer, Office Webapps, OneDrive för företag, Skype för företag och Yammer Social.

Mer info / Boka ➞


Samarbeta i Office 365, med fokus på SharePoint

Lär dig att samarbeta i Office 365 och bli mer produktiv och kommunikativ i din molnlösning med SharePoint Online och de nyligen släppta apparna.

På utbildningen går igenom de vanligaste tjänsterna i Office 365 för samarbete och informationsdelning. Ett stort fokus läggs på SharePoint Groups & Teams.

Mer info / Boka ➞


Aktuella utbildningar

Vi erbjuder både öppna utbildningar för enstaka användare som går att boka direkt i nedan tabell, samt slutna utbildningar på offert för grupper över 4 personer.

DatumUtbildningPrisKlassrumsutbildning

 

Betalning sker via faktura 30 dagar netto. Samtliga priser exklusive moms.

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner