Säkerhet & skydd

Moderna och relavanta tjänster som skyddar företagets verksamhet

Ingenting är säkrare än den svagaste länken.

Det räcker ej att sätta larm och dubbla lås på ytterdörren, om fönstret ner till källaren står helt öppet (tex det säkra nätverket ställt mot företagets Wifi).

I takt med att omgivningen runtomkring oss förändras och kravet på mobilitet och moderna IT-tjänster ökar utsätts vi ständigt för nya hot.

En viktig del av säkerhetsarbetet förutom de tekniska skydden är därför utbildning av användare samt en väl förankrade IT-policy.

Bilden visar hur vi rör oss från IT Då till IT Nu + Framtid. Om inte IT-avdelningen hänger med i utvecklingen och erbjuder användarna moderna och relevanta IT-verktyg så ökar även risken för användandet av s.k. Shaddow IT, vilket är en stor säkerhetsrisk i sig.

Så här kan du skydda dig

Nya skadliga kampanjer lanseras varje dag, och Atrox erbjuder ett flertal olika tekniska lösningar för att skydda ditt företag.

En säker IT-miljö får du genom att kombinera ett sunt förnuft, ett lämpligt IT-användande (som beskrivs i IT-policyn) med moderna och relevanta tjänster som ger skydd mot hot såsom dataförlust, virus, attacker, Ransomware samt olämpligt surfande.

Atrox tekniker utför löpande säkerhetskontroller i form av compliance checks och servicekontroller. Baserat på kundens behov och teknikers rekommendationer så föreslår vi rätt nivå av säkerhet till våra kunder.

 

Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se

Business Continuity

Atrox tjänst Business Continuity erbjuder en säker och tillförlitlig IT-miljö, med frekventa backuper och en hög upptid.

Business Continuity

Online backup

Online backup är en säker och smidig tjänst för hantering av företagets backup.

Online backup

Molnbaserat antivirus

Webroot erbjuder en smidig och diskret säkerhetslösning med minimal systembelastning och hög säkerhet.

Antivirus

Spamfilter

Utökat spamfilter som skyddar hela organisationens e-post mot oönskad reklam, spam, virus och phishingattacker – bluffmail, ransomware och cryptolocker.

Spamfilter

Avancerat webbfilter & molnsäkerhet

Zscaler integrerar webbsäkerhet och molnsäkerhet med en global säkerhetsplattform som skyddar användarna oavsett varifrån de kopplar upp sig. Zscaler webbfilter kan därmed ge ett avancerat skydd, både mot olämpligt användande av IT-resurser samt nutida yttre hot

Webbfilter & molnsäkerhet

Office 365 avancerat skydd för e-post

Förutom information till användare och ett sunt förnuft om vad som är lämpligt att klicka på så erbjuder nu Microsoft Office 365 ett tekniskt skydd mot Ransomware och liknande typ av hot.

Advanced Threat Protection
Kontakta gärna mig för ytterligare rådgivning och konsultation
Fredrik Nyberg, Founder Atrox
Senior Advisor IT Management and Cloud
08-51 80 41 00 — fredrik.nyberg@atrox.se
Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner