Senior IT-konsult inom datorer, nätverk och molnlösningar sökes

Atrox Solutions söker dig med ett gediget intresse och god erfarenhet inom datorer, nätverk, cloud och säkerhet, och som är redo att ta nästa kliv i din karriär.

Bli en del av vår startup tillsammans med Telia

Nu tar vi nästa spännande steg på vår resa, och i och med samgåendet med Telia så söker vi fler kompetenta kollegor.

Som en av branschens uppstickare inom kombinationen IT, Telefoni och Kommunikation, och ambitioner om att växa stort, så söker vi fler kompetenta och ambitiösa medarbetare. Vi söker alla typer av roller från IT-tekniker och seniora IT-konsulter till Account Manager IT’s / Trusted Advisors.

Om tjänsten

Vi erbjuder en utmanande och varierande tjänst där du får du möjlighet att jobba med flera olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt.

Arbetsuppgifterna består primärt av utrullning och implementation av nya lösningar inom tjänster såsom Office 365, Microsoft 365, Azure AD, MS Office, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup, PC och Mac.  I rollen son seniorkonsult innebär även en hel del 3:rd line support samt stöd och backup till övriga IT-tekniker. Arbetet sker både på platsen ute hos kund, samt remote från Atrox kontor, och du kommer att arbeta tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team.

Vi erbjuder en utvecklade och spännande karriär i ett nytänkande och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla.

Vem är du?

Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa, och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar.

Personliga egenskaper

  • Du gillar att träffa nya människor och är social med kunder.
  • Du är engagerad och har ett eget inre driv.
  • Du är pålitlig och ansvarstagande.
  • Du har ett brinnande intresse för teknik och är nyfiken på att lära sig nya saker.

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning inom datorteknik, datornätverk, kommunikation, säkerhet eller motsvarande kunskap från yrkeslivet.
  • Du har mycket goda grundkunskaper inom datorer, nätverk, server, cloud, Office 365, Microsoft 365 / Azure AD, kommunikation, MS Office, säkerhet.
  • Du har en mångårig yrkeserfarenhet som IT-konsult inom datorer, nätverk, cloud och säkerhet.
  • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vilka är vi?

Atrox är ett nytänkande och framåtsträvande IT-företag med kundens verksamhet i fokus. Idag är vi 12 medarbetare och tillsammans servar vi ett 70-tal kunder med 10–100 användare där vi har helhetsansvaret för IT-miljön. Primärt handlar det om IT-tjänster som infrastruktur, datorer, nätverk, molnlösningar, drift och support.

Vi ansvarar för att kunden har de rätta verktygen och tillgång till den bästa supporten för att kunna driva sin verksamhet på ett effektivt, smart och säkert sätt.

Produktivitet och modern teknik

Att få användarna produktiva i sina IT-verktyg är en tydlig del av Atrox vision. Därför valde vi i ett tidigt skede att satsa på Office 365. Här är vi idag en av de vassaste MSP leverantörerna inom vårt segment och målgrupp.

Att ha koll på nyheter i branschen är en självklarhet för oss. Events som Microsoft Tech Days blir därför en naturlig del för att hämta inspiration och ny kunskap. Vi uppmuntrar och stöttar även samtliga av våra konsulter att certifiera sig inom Office 365 och andra relevanta produkter och tjänster.

Personlig utveckling och kul på jobbet

Friska och glada medarbetare är viktigt. Därför satsar vi på en trygg och kreativ arbetsmiljö där alla får möjlighet att synas, höras och märkas. Vi ser alla individernas potential och jobbar med personlig utveckling och löpande coaching av alla medarbetare.

Laget går före jaget och vi gör också mycket kul saker tillsammans. Spelar pingis, tar en fredags AW eller åker på konferens.

Om de flesta av punkterna stämmer in på dig pratar vi gärna vidare

Vi erbjuder en utvecklade och spännande karriär i ett nytänkande och växande företag med trevliga kollegor och en stark teamkänsla. Berätta om din utbildning, vad du arbetat med tidigare och dina mål för framtiden.

johan-circle
johan.wiman@atrox.se
Telefon direkt: 08-51 80 41 04

 

 

Vi levererar moderna IT-lösningar till flera av Sveriges snabbast växande företag Våra kunder
Microsoft Partner